-->

UEFA in SYNLAB v skupno sodelovanje

English Slovenian

UEFA in SYNLAB s skupnimi močmi za varno nadaljevanje tekmovanja

Z veseljem sporočamo, da je UEFA izbrala SYNLAB za »UEFA Laboratory Diagnostics Provider 2020/2021«, ki bo opravljal testiranja na prisotnost virusa SARS-CoV-2. Skupaj si bomo prizadevali ustvariti čim bolj varno okolje, ki bo omogočilo nadaljevanje tekem in tekmovanj UEFE po Evropi v sezoni 2020/21.

Da bi zagotovila varnost vseh ekip, igralcev in zaposlenih, sta UEFA in SYNLAB vzpostavila strog postopek testiranja z uporabo metode RT-PCR (polimerazna verižna reakcija z reverzno transkriptazo) oziroma medicinsko enakovredne metode testiranja za prepoznavanje koronavirusa SARS-CoV-2. UEFA bo dostop do stadiona in udeležbo na tekmah dovolila le posameznikom z negativnimi rezultati testiranja.

Zaradi trenutne pandemije COVID-19 sta varnost in dobro počutje zagotovo prednostna naloga. Naš skupni cilj je vrniti igralce na igrišča in ponovno združiti na milijone nogometnih navdušencev.

Ker vemo, da je zdravje dragoceno!

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.