-->

Skrb za zdravje

English Slovenian

Lasje so pomemben del zunanjega videza in ponos vsakega človeka. Izpadanje las je neprijetna težava, s katero se spopada vedno več ljudi. Vzroki za to so lahko različni, velikokrat posledica določenih bolezni ali pomanjkanja določenih snovi v telesu.  

O pomembnosti vitaminov se veliko govori, na minerale pa kar malo pozabimo, kljub temu, da so tudi ti življenjskega pomena za naš organizem. Kakšno pa je vaše elektrolitsko-mineralno ravnovesje?

Okužbe sečil so eno najpogostejših vnetnih obolenj. Nezdravljena infekcija mehurja se lahko razširi do ledvic in povzroči resno bolezensko stanje, zato je pomembno, da jo čimprej prepoznamo in tudi zdravimo.

Če ste izbrali povsem rastlinsko hrano morate poskrbeti, da vaš organizem kljub temu dobi zadostno količino vseh potrebnih hranil za pravilno delovanje, saj v nasprotnem primeru lahko pride tudi do zelo resnih bolezni pomanjkanja. 

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.