-->

Skrb za zdravje

English Slovenian

Če ste izbrali povsem rastlinsko hrano morate poskrbeti, da vaš organizem kljub temu dobi zadostno količino vseh potrebnih hranil za pravilno delovanje, saj v nasprotnem primeru lahko pride tudi do zelo resnih bolezni pomanjkanja. 

Jetra so največji organ v našem telesu, ki imajo osrednjo vlogo v presnovnih procesih, čistijo naše telo in odstranjujejo strupe. Ker jetra ne bolijo, je morebitne zdravstvene težave zelo težko odkriti. Pri tem so nam v pomoč jetrni encimi.

Ko se pojavi stresna situacija, se v našem telesu sproži hormon kortizol, ki pripravi telo na akcijo. Preveč stresa pa ima negativen učinek na naš organizem.

Ali ste tudi vi pogosto pod stresom? 

Tromboza je življenjsko nevarna bolezen, pri kateri pride do zamašitve žile s krvnim strdkom. Na možnost nastajanja krvnih strdkov v žilah lahko nakazujejo tudi povišane vrednosti testa D-dimer oziroma jo negativen test pomaga izključiti.

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.