-->

Darilni bon SYNLAB

English Slovenian

Poklonite zdravje!

Poklonite svojim najdražjim zdravje v obliki DARILNEGA BONA SYNLAB.

Darilni bon lahko zajema katerikoli preventivni paket preiskav iz naše ponudbe ali pa v naprej določen znesek, ki ga želite pokloniti.

Darilne bone je mogoče naročiti brezkontaktno iz udobja doma. Na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. nam sporočite poljubni znesek darilnega bona ali izbrani paket laboratorijskih preiskav, ki ga želite podariti. Račun vam pošljemo elektronsko, po prejemu nakazila na TRR pa bone prejmete po pošti.

Darilne bone lahko kupite tudi v enem izmed naših odvzemnih mest v Ljubljani, Celju, Mariboru ali Kopru. Plačilo bona je možno z gotovino, kartico ali po dogovoru tudi na TRR, kjer vam po prejemu nakazila pošljemo bon po pošti na vaš naslov.

Ker vemo, da je zdravje dragoceno!

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.