-->

Novice

English Slovenian

V skladu z veljavnimi predpisi, od srede, 15. 9. 2021 dalje, za vstop na vsa odvzemna mesta našega laboratorija veljajo pravila PCT.

O pomembnosti vitaminov se veliko govori, na minerale pa kar malo pozabimo, kljub temu, da so tudi ti življenjskega pomena za naš organizem. Kakšno pa je vaše elektrolitsko-mineralno ravnovesje?

Okužbe sečil so eno najpogostejših vnetnih obolenj. Nezdravljena infekcija mehurja se lahko razširi do ledvic in povzroči resno bolezensko stanje, zato je pomembno, da jo čimprej prepoznamo in tudi zdravimo.

S pomočjo brezplačne platforme podjetja Geneplanet lahko pridobite razlago posameznih krvnih preiskav in priporočila za izboljšanje oziroma ohranjanje rezultata. 

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.