-->

Paket Šport in Šport+

English Slovenian

Zdravi športniki za boljše rezultate

Ključ do uspeha vsakega športnika je poleg dobre telesne pripravljenosti tudi zdravstveno stanje posameznika. Stroka priporoča preventivne preglede vsem športnikom, ki redno trenirajo in tekmujejo, pa tudi vsem ostalim rekreativnim športnikom, ki so redno telesno aktivni. Bistvo preventivnega pregleda je v zgodnjem odkrivanju morebitnih skritih težav, ki jih obremenitve pri športu lahko poslabšujejo.

V ta namen smo pripravili dva preventivna pregleda, s katerima lahko preverite svoje zdravstveno stanje.

PAKET ŠPORT

Posebej za športnike zasnovan paket je namenjen tako rekreativnim kot profesionalnim športnikom. Z njim preverite vaše splošno zdravstveno stanje, ledvično funkcijo in vnos beljakovin, za športnike zelo pomembno železo in zalogo železa ter s srčnim označevalcem morebitno pretiravanje z vadbo.

Paket vključuje naslednje preiskave: hemogram, CRP, sečnina, kreatinin, železo, feritin in CK.

CENA PAKETA: 15,00 EUR

Pridete lahko brez naročanja in na tešče.

PAKET ŠPORT +

Nadgradnja paketa Šport je paket Šport +, ki je prav tako namenjen rekreativnim in profesionalnim športnikom. Z njim preverite vaše splošno zdravstveno stanje, stanje eritropoeze, jeter, ledvic in vnosa beljakovin, za športnike zelo pomembno železo in zalogo železa ter s srčnim označevalcem morebitno pretiravanje z vadbo. Poleg tega preverite še stanje hidracije, pomembnih vitaminov, mineralov in hormonov.

Paket vključuje naslednje preiskave: hemogram, retikulociti, CRP, sečnina, kreatinin, železo, feritin, CK, klor, kalij, natrij, kalcij, fosfat, magnezij, AST, ALT, vitamin B12, folna kislina, kortizol, testosteron (moški).

CENA PAKETA: 60,00 EUR - ženske, 69,00 EUR - moški

Na odvzem krvi pridite tešči.

POZOR!! V mesecu septembru ob naročilu paketa ŠPORT ali ŠPORT+ prejmete uporabno DARILO: elastiko za vadbo in knjižico z vajami.

Ker vemo, da je zdravje dragoceno!

      

 

Attachments:
File
Download this file (Zloženka paket ŠPORT.pdf)Zloženka PAKET ŠPORT

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.