-->

Aktualne preiskave

English Slovenian

Poleg osnovnih tudi pestra ponudba specifičnih preiskav

Poleg osnovnih in široko dostopnih laboratorijskih preiskav, vam v našem laboratoriju nudimo tudi določene aktualne in bolj specifične preiskave. Nekatere od njih opravljamo sami, določene pa v sodelovanju z drugimi specializiranimi laboratoriji v Sloveniji ali evropskimi laboratoriji skupine SYNLAB, katere član smo. V naši ponudbi boste našli tudi preiskave, ki jih nudimo edini v Sloveniji.

Ne glede na to, kje se preiskava, ki jo boste naročili pri nas opravi, bodo naši sodelavci poskrbeli za odvzem ustreznega vzorca in brezplačno opravili distribucijo vzorcev v druge laboratorije v skladu z zahtevami za transport vzorcev. Izvide pa boste prejeli v nekaj dneh – odvisno od vrste preiskave in laboratorija, ki jo opravi.

Na odvzem krvi za izvedbo preiskav pridite tešči.

Če vas zanima določena preiskava, ki je ni na našem seznamu preiskav, nas kontaktirajte in poiskali bomo ugodno rešitev.

Z namenom preventivnega testiranja opravljamo tudi odvzeme brisov za izključitev okužbe z virusom SARS-CoV-2 (COVID-19) na terenu. Brise se analizira po klasični metodi PCR. Za odvzem brisa je potrebno predhodno naročilo.

CENA PREISKAVE: 90,00 EUR

Virus SARS-CoV-2 lahko prizadene različne organske sisteme in pušča resne in dolgoročne posledice. Preverite delovanje pomembnih organov po preboleli okužbi COVID-19.

CENA PREISKAV: 52,80 EUR

Boj proti alergijam se začne s preiskavo. Če boste odkrili kaj pri vas povzroča alergijo, se boste lahko temu skušali izogniti. 

Nudimo vam testiranje na izredno bogat nabor alergenov.

Celiakija je kronična sistemska avtoimuna bolezen, ki najpogosteje prizadene tanko črevo in je posledica preobčutljivosti na gluten. Simptomi bolezni so izredno raznoliki, pogosto nespecifični, zato je bolezen pri nekaterih osebah prikrita.

CENA PREISKAVE: 80,00 EUR

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.