-->

Aktualne preiskave

English Slovenian

Poleg osnovnih tudi pestra ponudba specifičnih preiskav

Poleg osnovnih in široko dostopnih laboratorijskih preiskav, vam v našem laboratoriju nudimo tudi določene aktualne in bolj specifične preiskave. Nekatere od njih opravljamo sami, določene pa v sodelovanju z drugimi specializiranimi laboratoriji v Sloveniji ali evropskimi laboratoriji skupine SYNLAB, katere član smo. V naši ponudbi boste našli tudi preiskave, ki jih nudimo edini v Sloveniji.

Ne glede na to, kje se preiskava, ki jo boste naročili pri nas opravi, bodo naši sodelavci poskrbeli za odvzem ustreznega vzorca in brezplačno opravili distribucijo vzorcev v druge laboratorije v skladu z zahtevami za transport vzorcev. Izvide pa boste prejeli v nekaj dneh – odvisno od vrste preiskave in laboratorija, ki jo opravi.

Na odvzem krvi za izvedbo preiskav pridite tešči. Da bodo rezultati preiskav čimbolj pravilni, upoštevajte še na nekaj pomembnih pravil.

Če vas zanima določena preiskava, ki je ni na našem seznamu preiskav, nas kontaktirajte in poiskali bomo ugodno rešitev.

Kronično zastrupitev s težkimi kovinami težko opazimo, kljub temu pa ta vztrajno slabi naše zdravje. Nudimo vam novo preiskavo, s katero določamo vsebnosti elementov v sledovih in težke kovine v vzorcu las.

CENA PREISKAVE: 130,00 EUR

Aplikacija mySmartBlood je diagnostični medicinski pripomoček in je namenjena ljudem z zdravstvenimi težavami. Zgolj z analizo rezultatov krvnih preiskav predlaga najverjetnejšo skupino bolezni za katero so takšni rezultati značilni. 

Z namenom preventivnega testiranja opravljamo tudi odvzeme brisov za izključitev okužbe z virusom SARS-CoV-2 (COVID-19) na terenu. Brise se analizira po klasični metodi PCR. Za odvzem brisa je potrebno predhodno naročilo.

CENA PREISKAVE: 90,00 EUR

Nudimo vam kvantitativno serološko testiranje za dokazovanje prisotnosti protiteles IgG proti S proteinu novega koronavirusa SARS CoV-2 (COVID-19). Testiranje je namenjeno dokazovanju prebolele okužbe s SARS-CoV-2 ali ugotavljanju nastanka protiteles po cepljenju.

CENA PREISKAVE: 25,00 EUR

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.